1 listopada odbył się pierwszy koncert z trasy europejskiej Queen+Adam Lambert. Pierwsze show odbyło się w Pradze w O2 Arenie.

We Will Rock You (Intro)
Hammer To Fall
Stone Cold Crazy
Another One Bites The Dust
Tie Your Mother Down
Fat Bottomed Girls
Killer Queen
(Freddie Speech)
Don’t Stop Me Now
Bicycle Race
I’m In Love With My Car
Get Down Make Love
I Want It All
Love Of My Life
(Selfie Stick)
Somebody To Love
Crazy Little Thing Called love
Drum Battle
Under Pressure
I Want To Break Free
Whataya Want From Me (utwór solo Adama)
You Take My Breath Away Intro
Who Wants To Live Forever
Guitar Solo – Last Horizon
Radio GaGa
Bohemian Rhapsody
Fred Call and Response

We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen